onsdag 25 februari 2015

Håll tummarna för att jag inte jinxar det nu!!!

Äntligen... ÄNTLIGEN... ÄNTLIGEN!!!! börjar det hända grejer på den där sabla vågen... det går inte fort men det går neråt iallafall... har lång väg kvar till mål, men för varje dag som går så närmar jag mig mitt första delmål och det känns fantastiskt bra!

Nu kanske det verkar som att jag unnar mig hela tiden på helger och sådär, det är kalas och fredagsmys hej vilt om vartannat... och så slänger vi in en fettisdag i det också... och javisst, det stämmer, det kommer en massa delar av "livet" flygandes som får ta plats i min kosthållning, men den övriga tiden äter jag galet strikt... har gjort så sen tidigt i höstas (med några avbrott som Kina-resa och jul) och det är rätt knäckande att det inte händer mer med kroppen då...

Samtidigt så blir det en jäkla kick när man väl ser resultat och dessutom ser att de fortsätter åt rätt håll! Det ger ju en sporre att fortsätta och klara av de där frestelserna bättre. För jodå, de finns där hela tiden... men ja, nä nu jäklar!


För att bevara lite av min stolthet och integritet (om den nu sitter i vikten... det gör den nog inte...) så har jag tagit bort vikt och datum, men detta är från 2 februari till idag iallafall och det är ett tapp på ca 2,5kg!

Känns så gott! Nu kör vi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!