måndag 2 februari 2015

Är det okej att längta lite?!

Ja det får man... fast jag bävar lite för att komma i bikinin... ja just det ja, jag har inte avslöjat till vad än... vi ska till Karibien! Två veckor sol, sandstrand, romdrinkar och massa god mat... ska bli så galet gott!

Tänkte först åka till Indien igen, eftersom vi var så nöjda förra året, men det är krångligt som tusan att passa in transport till Arlanda eller Köpenhamn för att åka därifrån. Det går ju nämligen tydligen inte att åka från Landvetter om man ska till Goa! Så ja, hur som helst, det blir ju roligt att uppleva något nytt också så det blir Dominikanska Republiken... det här blir toppen... iallafall om man kan lita på bilderna på google!

bilden är lånad

Är det någon som varit där och vill ge tips på saker man måste göra?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!