måndag 16 februari 2015

Saker jag inte verkar förstå mig på...

1. Att jag blir trött av att sitta uppe sent som sjutton på kvällarna... inte undra på att jag är som en klubbad säl varje morgon när klockan ringer! Vem fan tror jag att jag är? Någon liten hoppa som bara behöver några ynka timmars sömn tydligen eftersom jag har så sabla svårt att gå och lägga mig!

2. Att det är dumt att skippa yogan flera dagar i rad... jag mår bra av att böja mig själv i massa vinklar och andas högljutt och härligt med hela kroppen, då är det ju sabla korkat av mig att prioritera bort just den korta stunden på dagen... i flera dagar!!! Insåg idag när jag äntligen fick tagit fram mattan igen att den inte varit använd sedan i onsdags... det är inte yoga every damn day... det är yoga every once in a while... inte alls vad jag kom överens med mig själv om!

3. ... hmmm.... nä det var nog allt! I övrigt verkar livet vara glasklart och fullkomligt begripligt...

eller inte alls egentligen, men just nu är jag så himla trött och vid insikt om att jag borde sova så jag ska gå och göra mig klar för sängen nu.

God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!