söndag 8 februari 2015

Lite overkligt att det är måndag och man ska tillbaka till jobbet imorgon...

Har ju inte varit där på en vecka pga influensa eller vad nu det var jag fick i tisdags... hur som helst, nu är jag på benen igen fast jag låter lite mysko, det gör jag... 

Igår fyllde Anders 40 år så i fredags firade vi den sista dagen som 30-åring med champagne, som ju sig bör faktiskt! Igår morse hade vi planerat att äta frukost på stan, på Armans Café, Vad Anders inte visste var att jag hade bett hans kompisar att komma dit och överraska honom. Och javisst, när vi kom dit satt de där nästan allihop och tog emot den nybakade 40-åringen! Måste säga att Armans är ett himla bra frukostställe! Med det stora långbordet i mitten blir det ett fantastiskt ställe för att fira med flera dessutom!

Sedan promenerade vi hemåt i det nästan vårlika vädret, Hem och packade det sista för att sedan bege oss ut till Brännö med Anders familj. Eller ja, största delen av den iallafall, bor man i London är man ursäktad! Checkade in på Brännö Värdshus och startade firandet med varsin av deras fantastiskt goda semlor innan vi tog en promenad ner till Brännö Brygga och tillbaks för förfriskningar. Vid 18-snåret hade vi planerat "mingel och skål" i sällskapsrummet. Vi hade nämligen släpat med oss champagneglas, champagne och lite tilltugg (champagneglas fanns det gott om att låna i pensionatets lilla kök som man har tillgång till om man bor där, kan ju vara bra att veta i framtiden tänker jag!). Här körde vi presentöppning och skålade för födelsedagsbarnet såklart! 

Sedan var det dags för middag på värdshuset och ja, här satt vi kvar tills vi trodde att klockan var senare än vad den var iofs, men tjejen i köket var nog glad att hon tillslut fick gå hem iallafall. Så himla god mat (som alltid) och fantastiskt fint ordnat av dem! Anders och jag har ju varit ute på värdshuset många gånger sedan vi träffades så vi visste ju att vi kunde ha höga förväntningar när vi bokade, men det var liksom extra fint och piffigt den här gången och det utan att vi hade bett om något utöver det vanliga, bara nämnt i bokningen att det var för att fira födelsedag som vi ville boka! Mycket trevligt!

Imorse var det dags att bege sig hemåt igen, men inte förrän efter den som vanligt jättegoda frukosten såklart!

När vi checkade ut sa tjejen i kassan något som "ni kommer väl tillbaka?"... och sedan så skrattade hon till... tror hon visste svaret själv faktiskt! Självklart gör vi det, den älskade ön kan man ju inte vara ifrån för länge!

Idag har vi bara varit hemma och superslappat, Anders är jättenöjd med sin födelsedag och det är ju det allra viktigaste.

Tusen tack alla som var med och gjorde det till en så bra dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!