torsdag 5 februari 2015

Bättre men sämre... fast bra ändå!

Jag mår lite bättre idag... ingen feber men värk och huvudvärk fortfarande... och den sabla tröttheten... hur mycket kan man behöva sova? Men det är ändå bra mycket bättre än igår... som i sig var typ dubbelt så bra som förrgår... då sov jag HELA dagen, ville verkligen inte gå upp och åka iväg på kvällen när vi hade bestämt att vi skulle uträtta lite ärenden på Ikea osv... men eftersom jag då dessutom hade bestämt att detta bara var en släng av migrän och skulle gå över under dagen så trotsade jag allt och uträttade de där ärendena...

Igår låg jag nästan hela dagen, var uppe ett par gånger och och kollade så att världen utanför vårt sovrum existerade och fyllde på med mer varmt vatten i min thermosmugg där jag på morgonen lägger i några skivor citron och några tunna skivor färsk ingefära (supergott och säkert tokbra, det inbillar jag mig iallafall!)... igår kväll satt jag till och med uppe och kollade på tv en stund!

Idag har jag sovit fram till elva typ och sedan har jag faktiskt varit uppe sedan dess... eller ja, halvsitter i soffan, men jag har iallafall ätit lunch och frukost!

Så det är ju på det hela bättre... det sämre är att jag idag egentligen skulle åkt till München på sportmässa... de typ viktigaste dagarna på hela mitt jobbår... det är där jag samlar mest inspiration och så för kommande säsong... men nä, i år fick en av mina kollegor åka istället och har lovat att samla på sig en massa kataloger och bilder... Tur att det finns internet och säkert en massa inspiration att få tag i på typ instagram och annat...

En annan grej jag tycker är lite trist är att jag inte orkat yoga sen i måndags... det som är positivt med det är att jag känner att jag saknar det! DET är riktigt gott!

4 kommentarer:

  1. Fin blogg :) önskar dig en mysig helg
    Kram

    SvaraRadera
  2. Så synd på sportmässan!! Hoppas du mår ännu bättre i dag och orkar njuta av helgen.
    Kram J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är riktigt illa... men men, det är bara jobb, jag får fixa det på annat sätt! Det kändes faktiskt viktigare att vara frisk till sambons födelsedag =)
      Kram
      :-)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!