tisdag 14 april 2015

Ny måndagsrutin?!

Iofs ska jag kanske inte skriva om det, det är då det brukar bli en engångsföreteelse... men ändå, jag vågar chansa!

En kvart efter att mitt cykelpass på måndagar är avklarat startar en yogaklass på 75 minuter som jag haft span på ett tag... men först vågade jag ju inte gå om jag inte kunde någon yoga alls (därav mitt youtube-yogande hemma) och sedan har jag känt att jag kanske är för uppe i varv för att dels få ut något av yogan och dels kanske riskera att störa de andra deltagarnas flow... Men efter att några av mina cykeldeltagare berättade att de brukar gå på just det passet direkt efter cykelpasset, och att det funkade bra för dem, har jag tänkt mer och mer på det... man kan ju försöka iallafall, ge det en chans. Skulle det inte funka så är det ju inte hela världen... och håller jag mig bara långt bak så stör jag ju inte så mycket heller tänkte jag...

Sagt och gjort, igår efter mitt pass bytte jag raskt som tusan om till yogakläder och sjönk ner på en yogamatta längst bak i salen. Hade riktigt gott om tid på mig att andas, fokusera inåt och försöka hitta rätt sinnesstämning faktiskt! Och ja, passet fortlöpte smidigt och bra kan man säga. Jag måste medge att jag saknar både vågskvalpet, atmosfären och vår yogi Aaron från semestern, men man kan inte få allt! Lotta, vår instruktör igår är jätteduktig och det är ju inte hennes fel att jag inte vet vad saker och ting heter på svenska!

Så ja, om det inte blir varje måndag (kommer ju hem så sabla sent) så är det gott att veta att det funkar att studsa in på yogapasset även om man just kommit från ett cykelpass. Kan vara en bra check ibland tänker jag, att få en instruktör som ser om man gör fel eller sådär, någon som kommer med nya inputs och har andra tankar bakom passupplägget än man själv har hemma på mattan i vardagsrummet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!