fredag 10 april 2015

När det känns bra!

Det är bland annat när man får se bilderna från fotograferingen av hus/lägenheter man varit med och stylingkonsultat på... ett sånt kom ut igår och ja, det är så det spritter i hjärtat på en när man ser hur fint det blir även på bild.

Va då? Kanske du tänker nu... jo, jag startade ju för ett tag sedan ett litet företag vid sidan om mitt vanliga jobb som designer, där tanken är den att jag ska hjälpa till med homestyling och homestaging inför försäljning av hus och lägenheter. Det kan vara på olika nivåer, att man bara vill ha lite guidning och tips och idéer till att jag mer hands on flyttar runt och ställer möbler, prylar osv.

När man sedan får se bilderna fotografen varit där och tagit så är det självklart väldigt spännande att se resultatet på papper!

Är verkligen nöjd med att jag vågade sätta den här bollen i rullning! Och tacksam över allt stöd och alla glada tillrop jag får under vägen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!