onsdag 29 april 2015

Hur kass är jag då?

Ganska faktiskt, iallafall när det gäller att komma ihåg att ta bilder före och efter... inget av det lyckades jag med utan bilderna du ser nedan är det Anders som fått springa ut och ta och skicka till mig... men efter är det ju iallafall!

Igår efter jobbet åkte jag till Plantagen och köpte rabarber, krusbär och lite fröer. Och en astung säck med jord... 40L bara så ja nä, det var väl kanske inte så mycket men jädrar va det väger och va otympligt det blir! Hur som helst, packade in mitt inköp i bilen och åkte hem till mina föräldrar där vi ju spenderat de senaste dagarna... sedan var det bara att rensa bort allt som inte skulle vara i det för ett tag övergivna landet. Tror det är ett par år sedan de hade någonting där, nu va det mest gräs och maskrosstånd... men ingenting som inte en hacka och elbowgrease ger sig på... Anders och jag fick lite hjälp av världens goaste fyraåring också...

Hacka, hacka, rensa, rensa och gräva lite... nu ser det ut såhär, med en nyfiken liten hund som övervakar det hela också:
Hittade även en liten förskrämd jordgubbsplanta som överlevt och som vi lät stanna kvar i landet. Det kan nog hända att det planteras fler jordgubbsplantor just där, eller så blir det där smultronen som Viktor och jag försådde igår också, som får flytta dit när de väl börjat gro och vuxit sig lite större!

Fröerna jag köpte va bara lite blommor som man tydligen bara kunde sprida ut. Så det gjorde jag där jag tyckte att det behövs lite kärlek!

Inser att jag verkligen trivs med rumpan i vädret, händerna i jorden... men också att allt tar mycket längre tid än jag tänker mig... i min värld, när jag får tänka helt fritt så är det liksom bara att gräva lite och slänga ner det som ska ner... dra upp det som ska dras upp osv. Tidsoptimisten lär sig små läxor hela tiden, tur är väl det! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!