måndag 13 april 2015

Nu händer det grejer!!

I fredags vid lunch var jag ju lite extra glad över att det börjar röra på sig med mitt lilla företag... några timmar senare ringde en annan mäklare, från en annan mäklarfirma, och vill anlita mig för ett stylingjobb för en av deras kunder!!! Så himla roligt att känna att man etablerar sig lite, även om det är yttepyttelite verkligen, så ändå... det där med ringar på vatten... magisk!

Känns riktigt bra att inte ha stressat fram någonting utan låta kunna det ta den tid det tar, kunna landa ordentligt varje gång och växa i rätt takt. Kanske låter flummigt, men det känns bra iallafall.

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!