fredag 17 april 2015

Fy farao va bra jag har det!

Ja, jag tycker det, jag får jobba med sånt jag gillar, på alla plan faktiskt! Designa, inreda och instruera... så jäkla rolig blandning! Igår va jag ju på ett nytt stylinguppdrag och jag måste säga att det känns inte ens som ett jobb, det är mer som ett trevligt kvällsnöje! Sedan att man måste prestera och förbereda sig och jo, det är ju ett jobb, men jisses va trevligt det kan vara!

Igår va jag på ett makalöst fint ställe, helt ljuvligt! Med väldigt trevliga människor. Det tenderar ju folk att vara över lag sådär faktiskt, trevliga alltså! Men ja, det var trevligt, lättsamt och jag känner att vi fick betat av det mesta i "fixa här" "ställ det där tillsammans med den där såhär där" och "plocka bort den men lägg den där här istället"-anda.

Jag ska alldeles strax uppdatera hemsidan med lite bilder från de olika uppdragen jag haft, vill bara att de ska ha kommit ut och vara sålda först, innan jag lägger ut bilderna. Det är en överenskommelse jag har med mäklaren och eftersom det är hennes önskan så respekterar jag den.

Åh, om en månad idag drar Anders och jag till Varberg för en långhelg på Varbergs Stadshotell och Asia Spa... det ska bli galet gott! Jadå, jag har redan börjat räkna ner!!! 28 dagar är det kvar, det är ju inte alls så farligt faktiskt!

Jag är inte så bra på Varberg, vad ska man göra? Sist jag va där va i samband med Håkans spelning i Socitetsparken, DET kan man ju inte räkna med varje gång liksom (tyvärr)...Om man nu ska hinna se någonting annat än spa-avdelningen och relalalaxa häcken i småbitar alltså! Hit me with your best shot!

Önskar dig en fantastisk fredag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!