torsdag 16 april 2015

Je suis une pomme!

En jäkligt konstig rubrik på ett kanske ännu konstigare inlägg... jag vet inte vad jag ska skriva om... det kan bli lite hur som helst det här!

Antingen kan jag skriva om att jag har hela bagaget (alltså inte så galet mycket ändå med tanke på att jag har en Mini) fullt med inredningsprylar. Ska på ett nytt uppdrag ikväll, ett sommarställe ute vid kusten. Är supernyfiken på hur det ser ut och vad man kan göra med det! Pratade med mäklaren  igår och enligt henne är det ett one of a kind-ställe!

Tänker att det kanske finns färre grejer att styla med på plats där så jag tar det säkra före det osäkra och bunkrar upp med grejer att piffa med. Plädar, ljusstakar, en gammal kamera, vaser, gamla böcker... man vet aldrig när och var man kan få användning för det!

Eller så kan jag skriva om hur mycket jag längtar till helgen, till att få sova ut på morgonen och få ta dagen som den kommer lite... eller som jag väljer att den ska se ut iallafall. Just nu känns det väldigt späckat schema... och ja, jag vet att jag väljer väldigt mycket av späckandet själv... men man blir trött ändå!

Eller så kan jag skriva om att jag fått provsvaren på det där ämnesomsättningsprovet jag gjorde för ett år sedan (läkaren skulle höra av sig om det var något som var fel, han gjorde aldrig det så jag visste ju att det inte visade något iofs, men ville ändå veta)... och nä, han hörde inte av sig av en anledning, det visar inget fel... men då fattar jag inte vad som gör att jag inte går ner i vikt... visst, jag unnar mig ibland, går utanför min lilla ram på 1200kcal om dagen emellanåt, men somliga dagar tränar jag på 1200kcal och kompenserar inte för det så det hela borde gå på ett ut ungefär... får ta tag i det här ännu mer känner jag. Känns bara så fel att gå till vårdcentralen och ta upp en läkares tid för något så trivialt när det finns en massa människor som är sjuka på riktigt!

Ja, och sedan vill jag göra om hemma... fast ändå inte... en hyresrätt grejar man inte en massa i tänker jag... och får nöja mig med att få åka hem till andra och fixa och dona.

Men det kliar lite i mig... jag vill ha en trädgård och få lov att plantera och så en massa... försöker så gott det går hemma i köksfönstret, köpte amplar för någon vecka sedan (på Granit) och terrakottakrukor på Ikea... man får ju försöka hitta yta för växterna på annat sätt när fönsterbrädan inte räcker till så att säga! 

bilden är lånad av Granit

bilden är lånad av Ikea

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!