söndag 2 november 2014

Slappt som tusan, en spelning och lite shopping på det!

I fredags när jag kom hem stod det en bukett med blommor på bordet och en stor skål med godis, med jellybellybeans bland annat (mitt favoritgodis). Middag med vin och lite soffhäng senare började jag snegla på klockan och undra om det inte var sovdags redan vid nio. Vid det slaget var godiset uppätet (även det vi hade köpt in case of trick-or-treatande ungar skulle ringa på dörren... ) vinet var urdrucket och jag hade ögonlock tyngre än bly...

I lördags vaknade vi ganska sent, gick upp och bakade scones till frukost... supergott, men mig smakade det inte riktigt... jag gick och la mig en sväng mitt på dan... och somnade och vaknade inte förrän Anders kom och väckte mig kvart i fyra, Då var det hög tid att duscha och göra sig i ordning, vi skulle nämligen på en spelning med Kristoffer and the Harbourheads på Bengans. Supertrevligt och bra, som alltid när de spelar! Och efteråt gick vi vidare för en öl/vin, och sedan blev det spontant att vi följde med ut och käkade middag också, på Vin o tapas, på Övre Husargatan... galet gott!

Sladdade ner till järntorget och tog en öl/vin till innan det var dags att gå hemåt. Sov ganska så gott där ibörjan av natten, men sedan drömde jag sönder resten... vaknade helt trött imorse... så ja, det blev en liten sovmorgon! Men sedan fick vi faktiskt se till att få gjort något idag, det går ju inte att en hel helg bara går åt till att sova och äta! Så vi åkte till Partille, först en sväng till Blomsterlandet eftersom min rosenskärm helt plötsligt valde att lämna oss, Sedan en sväng till Allum... en ganska så lång sväng... fick fixat lite grejer som behövde fixas... men mest bara strosat runt... som det så lätt blir på ett sånt ställe. Nu måste jag fixa lite med mitt pass inför imorgon och sedan är det dags att gå och lägga sig gissar jag!

Åh, ja just det ja, slånbärssaften blev klar idag också! Det tog några dagar med den där saften, men det var det värt!

Hoppas du haft en härlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!