tisdag 25 november 2014

Ja, vad ska man säga!?

Helgen som gått var full, på alla sätt och vis... inte hela tiden, men en aning där i mitten iallafall! Skoj för mig då, mindre skoj igår! Men det har inte bara varit ett liv i sus och dus... i fredags satt vi och jobbade på ett nytt projekt jag håller på att starta upp... mer om detta senare, när allt är satt! Jag lyckades även vinna två auktioner på nätet lite sådär spontant, väldigt roligt! En emmafåtölj och några mässingsljusstakar ska få flytta hem till oss!

I lördags vaknade jag strax innan tolv... jag skyller på mörkläggningsgardinen... och var helt säker på att klockan var strax efter nio... döm om min förvåning när jag spanade på fb och såg folks lunchplaner i fyrfärg! Ibland behöver jag tydligen sova mer än vanligt!

På kvällen var det dags för eventet jag längtat efter sedan i våras någon gång... Avig Maria och sångerna jag gråtit till på Kajskjul8... Mia Skäringer är ju ta mig tusan något av det bästa som går i ett par skor! Inte nog med att hon är roligare än de flesta andra, hon sjunger som en gudinna också!


Denna bilden har jag lånat av min bästa
Fia som klarade av att fotografera
mellan skrattattackerna!

Så galet bra, igår morse låg jag och letade biljetter till hennes show igen... vill så hemskt gärna gå, det var så mycket att ta in där på kvällen (av roligheter, inte alkohol). Efter en väldigt rolig show gick vi vidare, vi var alltså mitt tjejgäng och jag, till Hotell Pigalle för ett glas vin och lite avrundning.

Det där med avrundning kan man ju ta olika seriöst... jag skulle nog nöjt mig med det första glaset vin där, kvällens femte så det var absolut inget överdrivet intag... men det sista glaset, det är lite som sista åket i backen... det skall man med fördel skippa! Anders kom dit och hängde med oss ett tag, sedan gick tjejerna till sitt hotell och vi satt kvar en stund innan vi i sann 20-års-anda traskade till "the golden arches" och åt nattamat... sedan tog vi spårvagnen hem.

I söndags vaknade jag ganska tidigt och insåg att jag skulle må skit hela dagen... somnade om... och vaknade igen... somnade om... tills det inte fanns tid för att sova mer. Vi skulle nämligen åka till Anders mamma för middag och fika. Så ja, det gjorde vi och det var jättemysigt och gott, som vanligt! Men jag önskar jag hade mått liiiite bättre!

Kvällen avslutades klockan åtta... då hade jag redan somnat ett par gånger i soffan... det tär fasen på krafterna att vara ute och pingla!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!