onsdag 29 oktober 2014

Snyggaste på länge

Fick reda på för några dagar sedan att en av mina kollegor driver ett eget litet företag där hon tillverkar halsband. Så ja, hon är inte bara jättetrevlig och duktig på jobbet, hon är galet kreativ på fritiden också! Superfina grejer och jag inte riktigt kan bestämma mig för vilken som är min favorit. Alla är mina favoriter typ.
Jag har svårt för att hitta halsband och sånt där som jag inte känner mig utklädd i. Men de här grejerna skulle jag lätt kunna ha på mig. Gå in och spana själv!

4 kommentarer:

 1. Hoppas inte Lena hittar detta inlägg...

  SvaraRadera
  Svar
  1. hihi, ja hon hade nog gillat den! Men vore det inte en bra julklapp, eller bara fredagsklapp? =)

   Radera
 2. De är jättefina tycker jag. Vem är det som gör dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är de! Charlotta gör dem, superfina! Önskar det hade funnits örhängen och armband också!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!