tisdag 18 november 2014

Syns du inte så finns du inte!

En av mina kollegor på Nordic Wellness la idag ut en bra grej på fb. En uppmaning till att använda reflex och ha koll på belysningen på sin cykel om man tar sig fram till fots eller på två hjul... Jag delar hennes rädsla för att köra på någon varje morgon och kväll när jag kör till och från jobbet. 

Har man inte reflex på sig så är man typ osynlig när det börjar skymma ute! Som bilist har man ett visst ansvar, det anser jag med, men som fotgängare och cyklist måste man ta ansvar för att man själv syns så bra som möjligt också!!! Bara för att du ser bilarna så innebär inte det att bilarna ser dig! På med reflexer folket! Även på lilla vovven som springer i koppel någon meter framför dig också!

Gå bananas, klä dig som en levande julgran!!! Hellre levande i lite pinsam (om man nu tycker det) utstyrsel än död väl?! 

bilden är lånad

1 kommentar:

  1. Förr delade jag ut reflexer till alla som sprang utan på Brottkärrsvägen!

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!