måndag 24 november 2014

Bara en månad kvar!!!

Till julafton alltså! och ja, det är väl lika bra att erkänna, jag började knåpa ihop ett julsångshäfte redan efter kräftskivan i början på september!

Så om du vill få sjunga lite extra mycket på jul utan att behöva slänga in "na-na-na-nanaaaa" eller "raj-raj" där du inte kan texten så är det bara att klicka in på nubbevisor.se och ladda hem ett med nubbevisor och några vanliga julvisor prunkande sånghäfte!

Julsånger till bords (och några till gran också faktiskt)
Kan tyckas tidigt att fundera på detta redan nu, men det går ju som bekant ofta snabbare än man räknar med de där dagarna fram till jul och ja, det är ju gott att kunna bocka av en sak på att-göra-listan... hade du inte denna grej på din att-göra-lista så skriv upp den och bocka av direkt!

Mycket nöje!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!