måndag 3 november 2014

Det känns som om vi trampar runt på samma ställe

tills det blir sådär lerigt och geggigt du vet!

Men nej då, tro nu inte att detta skall bli något klagoinlägg, det blir det inte, iallafall inte mestadels, bara ett konstaterande tänker jag!

Jag är jätteglad över att jag träffade Anders den där höstdagen för ett år sedan, ännu mer glad över att han verkar tycka att jag är en jäkligt bra tjej att umgås med lika mycket som jag tycker att han är den bästa killen att alltid vara närmast! Jag är jätteglad över att vi funkar så bra tillsammans, att vi kan bo tillsammans och att det går bra även om vi gör det på 48kvadrat, Jag kunde inte vara lyckligare egentligen! MEN, vi har för farao letat hus sedan i våras nu... och ännu har det inte dykt upp något som vi vill ha men inte tusen andra också vill ha så priserna trissas upp till astronomiska summor... jag vill hitta rätt nu, inte man, han har jag redan, boende!

Hur svårt kan det va?! (hur svårt som helst tydligen!)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!