söndag 9 november 2014

Inser att jag mest skriver sammanfattningar numera

Ja, det blir lite så, att dagarna går och jag glömmer av/hinner inte att blogga... trist kan tyckas... eller inte trist på ett sätt! Det beror på hur man ser det!

Denna helgen har varit lite utöver det vanliga... på ett inte så bra sätt kan jag tycka. I fredags begravdes en nära väns mamma. Eftersom jag både är nära vän och samtidigt släkt så var det självklart för mig att vara med. Vackert, gripande och sammtidigt fruktansvärt sorgligt var det såklart.

Igår var jag och hängde med en vän hela eftermiddagen, supermysigt och väldigt bra för själen tror jag minsann!

Idag var vi och kollade på ett hus... men det kommer inte att bli vårat... det såg mycket bättre ut på bilderna på hemnet än i verkligheten och planlösningen var inget för oss! Jag är nog ganska petig när det kommer till hus men ska man lägga en massa pengar på något som man inte ska behöva göra om så vill iallafall jag att det skall finnas lister överallt där det skall finnas lister samt en välplanerad plats för kyl och frys!

Firat farsdag har vi också hunnit med, tyvärr utan brorsönerna som var ute och firade farsdag med sina föräldra på annat håll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!