onsdag 5 november 2014

Snart dags att börja planera!

Julgodiset alltså! Vad för sorter man ska göra, vad som skall bakas och allt det där! Förra vintern började jag förbereda denna julens lussekattsbak iallafall, la saffran i vodka att dra till sig ordentligt, har fått för mig att det blir mer och bättre smak då.

Åh, jag längtar till när det står och kokas en massa kola och knäck på spisen! Man kan säga att jag i juletid är i mitt esse!

Vilka grejer kommer du göra i år? Har du några roliga kola/knäck-recept att dela med dig av, några skoj smaksättningar man kan pröva? Sånt tas tacksamt emot! Själv kan jag bidra med lite recept till jul här!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!