tisdag 25 november 2014

Det är ju ta mig tusan inte klokt!

Eller jo, det är det ju, inte orimligt heller eftersom jag bor tillsammans med världens snällaste! I söndags låg jag i sängen, kände mig ynklig och kollade efter biljetter till Avig Maria... jag är sån, har jag sett något jag tycker riktigt mycket om så kan jag se det om och om igen... det är bara att acceptera den sidan hos mig, jag har gjort det för länge sedan!

Hur som helst, jag letade biljetter men kände väl själv också att det var lite galet att gå igen... så snart inpå iallafall! Igår förmiddag fick jag ett sms av Anders som hör sig för om vi gör något särskilt 21 februari... alltså om tre månader... Nä, det gör vi ju inte! Vad då? frågar såklart jag! Men nä, det fick jag vänta med att få reda på tills på kvällen...

Jag är inte så bra på att vänta så jag googlade... Pustervik, Jazzhuset, Nefertiti, Scandinavium... osv... men nä, jag kom liksom inte på det...

Satt på mitt pass igår kväll och lovordade Avig Maria och slängde ur mig att om någon vill gå med mig så skulle de säga till! (det var ingen som verkade vilja det!)

Igår när jag kom hem kom Anders och gav mig ett kuvert från ticnet...


Jag hade inte en aning om att hon skulle spela på konserthuset också, men ta mig hoppsan va glad jag blev! Världens bästa pojkvän är han, min pojkvän alltså!

1 kommentar:

  1. Wow, vilken överraskning!
    Och vilken tajming?! :-D

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!