onsdag 26 november 2014

Ibland överraskar man sig själv!

Jag gjorde det igår... stort! Kom hem och kände att det var dags... innan jag kommit på andra tankar, soffhängstankar, hade jag krånglat mig ner i de galet tighta löparbyxorna (stretch??? My ass! Skitdålig kvalitet... dessutom alldeles för långa för mig... fick vika upp dem nertill... inte så lätt när det är dragkedja i benslutet! Nästa gång ska jag prova innan jag köper! Note to self... Prova innan!), trasslat mig in i sportbehå och långärmat, jacka på... skulle det bli för kallt? Mössa på toppen och till sist, skorna snörades på, nästan andaktigt!

Gav mig ut i den svarta novemberkvällen... kylan som bet i kinderna och trampet av mina skor mot den blöta asfalten... efter ett tag ackompanierat av flåset också... men det gick ganska bra till en början... bara man håller undan för alla löpargrupper som kommer farandes i klungor!

Men sedan hände något, förutom att byxorna gled ner sådär så det blir sådär galet obehagligt längst upp på insida lår kan man säga... där låren helt plötsligt går emot, hud mot hud för att grenen kasat ner... försök att springa snyggt samtidigt som du försöker krångla tillbaks byxorna på plats... det är omöjligt!

Gick upp för Säldamsbacken... vet inte om jag hade hunnit med en sisådär 2km men här gjorde mina benhinnor så sabla ont så jag kunde knappt gå ens. Och ja, vad ska man säga... det är helt okej att befinna sig själv i Slottskogen på kvällen eftersom det är så galet mycket folk överallt... men över krönet mot pingvinerna och ner till Azaleadalen där var det typ bara jag... inte lika mysigt... som tur var så dök det upp lite folk tillslut så man slapp känna sig helt ensam i gatlampornas sken!

Väl hemma var jag som ett ras... 3,5km i makligt tempo... det var inte snyggt, snabbt, långt eller graciöst... men det var iallafall! Man kan absolut säga att det finns att jobba på... Håll tummarna för att jag kommer göra det den här gången också... fortsätta jobba på det alltså!

Måste bara köpa andra byxor... och nya skor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!