söndag 30 november 2014

Glad första advent!

Vi har haft lite julstök i helgen, om du frågar Anders så har det nog varit rätt mycket... jag har ju inga som helst begränsningar när det gäller julbak och sånt... men ja jo, det blev lite mycket, det erkänner jag också, tre omgångar lussekatter och dubbel sats med pepparkaksdeg som skulle bakas ut... allt i ett och samma lilla pyttekök! Längtan till ett stort, välplanerat kök var stor igår kväll vid 19-snåret, än hellre en bakstuga, men det känns lite väl ambitiöst för några julbak.

I fredags firade vi in helgen med fisksoppa och vin... och julkortspyssel! Lite Bing Crosby på spotify och julstämningen infann sig som ett brev på posten!

Igår satte vi lussekattsdegar... på löpande band, och sedan gick vi på a la London julmarknad medan degarna jäste. Det blev hälften vanliga lussekatter och hälften gifflar, några med äpplemos och några (för att äpplemoset tog slut) med apelsinmarmelad... tror det var bra att äpplemoset tog slut, de med apelsin blev nämligen sabla goda!Idag har vi inte gjort någonting... bara satt upp adventsstjärnor och ätit risgrynsgröt... måste åka till mamma och pappa en sväng så jag får på vinterdäck på bilen, och sedan blir det nog glöggmys hemma i soffan ikväll bara. En riktigt skön första adventshelg helt enkelt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!