söndag 16 november 2014

Ettårsdag, treårsmys och en jäkla massa husvisningar...

I fredags hade vi ettårsdag Anders och jag! I fredags var det ett år sedan jag "frågade chans" eller iallafall då vi uttalade högt att vi var ett par. Ett av mina lyckligaste år någonsin tror jag minsann! Vi firade detta med att gå ut och äta middag, efter en snabbvisit på en fest vi var bjudna på (synd att det krockade, det kändes trist att lämna en trevlig fest!) Hur som helst, middag på Vin o Tapas, riktigt god mat! Var tokmätta och belåtna som tusan när vi gick hemåt!

Igår hade vi inte mindre än tre husvisningar inbokade... och ja, vad ska man säga, två av husen var jättefina men jag har svårt att se oss bo i något av dem. Jag har tydligen en väldigt bestämd smak... inser också att det är jag som kan komma att vara den stora bromsklossen i det här husletandet... men det är lite som att försöka knö i sig mat man inte gillar, det knyter sig liksom, kväljningar och ångestkänslor kommer som ett brev på posten... vi får bo kvar i lägenheten i Majorna ett tag till.

När vi kom hem till mamma och pappa igår så gick jag in och frågade Viktor (min brorson) om han ville följa med oss hem och sova över. Det ville han! Så sedan igår har vi haft en treåring här, med allt vad det innebär! Han är verkligen supersöt och gullig, men jädrar vilken energi! Igår bakade vi sockerkaka och diskade (halva köket var blött) innan vi fikade och kollade på film.

Idag har vi varit i Slottskogen, kollat på pingvinerna, sälarna och lite fåglar innan vi kom bort till Plikta... jädrar, det sprangs runt och testades allt möjligt!

Efter ett par timmar gick vi hemåt igen, åt lunch och fikade på vår sockerkaka och sedan var det dags för lillskrutten att åka hem. Man kan lätt säga att det är lugnare hemma nu! Men också lite mer tomt, tyst och oskuttigt!

Det blir nog inte mer av den här helgen nu, soffhäng och middag typ... jag är helt slut!

4 kommentarer:

  1. Han var så glad våran V när han kom hem igår. Han kom in till oss och berättade att han varit hos faster Nina och Anders och att Ni bakat sockerkaka och varit på Plikta, värdens största lekplats!!. Och så hade Ni tittat på valarna, men valarna hade inte fått någon mat!! Han verkade väldigt nöjd med sin helg. :-) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh va skönt att höra! Kan hända att det var sälarna vi kollat på, som inte fick någon mat... men det gör ju inget! Han var jätterolig när vi var i Plikta, när jag sa att vi skulle gå hem och äta lunch så svarar han "men vi kan köpa korv och grilla här!" han har full koll! Men vi gick hem ändå, och tog en väg han aldrig hade gått förut, det sa han, men hörde sig också för om vi hade gått där någon gång förut så vi visste vägen! :-). Igår när han skulle åka hem ville han inte det, han kunde bo med oss tydligen! Sötnöten! Tror nog vi får ta och låna honom snart igen! kram

      Radera
  2. Det är härligt med treåringar men högt tempo och högljutt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja de har ju en helt annan energinivå än vad man själv har, helt klart!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!