fredag 3 oktober 2014

Matlagningen är det då inget fel på!

Anders och jag var hemma hos farmor igår och åt middag... isterband, dillstuvad potatis och sedan citronfromage till efterrätt... och nä, det är ingen fromage ur fyrkantigt paket som man vispar ihop med mjölk... hon gör det från grunden, ägg, grädde, gelatin, socker, citron... helt enligt konstens alla regler... gudomligt gott alltihop!

Min farmor börjar bli lite till åren, det gör hon, går lite sämre, hör lite sämre, men jädrar va go mat hon lagar! Idag är jag helt mätt och liksom trött i hela magen... har fått välja slappa byxor och stor kofta för att jag inte orkar hålla in magen... tror i ärlighetens namn att min mage fått en chock! Den är ju inte van vid så mycket mat längre... och då häver jag ner en hel brakmiddag för den att ta hand om... matsmältningens BodyPump-maraton typ...

Gillar inte riktigt känslan, av att vara så trött i magen alltså, men min farmor, henne älskar jag och att det är så trevligt och mysigt att hälsa på henne!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!