torsdag 9 oktober 2014

Det här med att fylla år...

Det har inte varit min favoritsyssla de senaste åren... ofta vill jag inte bli firad alls... i måndags var det den där dagen igen... min 27års dag... för tionde gången i rad...

men det var en riktigt trevlig dag faktiskt! Glatt och käckt på jobbet (kan bero på att jag mutade med Pavlovatårta redan till morgonfikan). Och sedan ett härligt spinningpass på kvällen. Men det var när jag kom hem som det blev riktigt trevligt att fira sin födelsedag ändå.

Hemma i köket var Anders i full färd med att laga middag. Bordet var redan dukat, fint vikta servetter, selterglas och allt! Vinflaskan låg på kylning och blommor fanns där också. Så himla fint och mysigt att bli totalt ompysslad!Vi åt torskrygg med äggsås och kokt potatis till middag, en av mina absoluta favoriter! Och sedan toppade vi av det hela med marängsviss... även det kommer ju högt upp på favoritlistan, helt klart.

Det hela avslutades med presentöppning och soffmys... och jo, jag erkänner, jag satt med min Le Creuset degskål i knät ganska länge och bara njöt av att den är min!

Jag kan tänka mig att fylla år igen, helt klart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!