tisdag 21 oktober 2014

Nu känns det lite spännande!

Satte glögg nu i kväll, följde GPs Dunderglögg-recept till punkt och pricka, Ja, jag lovar, inte ens vaniljsocker hade jag i på eget bevåg... inte ens en liten dutt! Så nu är det tydligen bara till att vänta på resultatet... lagom till andra advent skall den vara perfekt... eventuellt... eller antagligen, kommer den prövas redan till första advent.

Nu får vi väl se om detta första försök leder till samma utveckling som likörmakeriet här i somras... isåfall kommer det stå inte mindre än sex spänner med glöggkryddor och annat bös i här i köket de närmaste veckorna... men nä, jag har nog inte tänkt gå bananas igen... men någon mer sort hade varit kul att testa!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!