fredag 10 oktober 2014

Klart man ska unna sig!

Tror jag är inne i ett "unnamigstim" just nu... det unnas var och varannan dag... får sätta stopp för detta snart! Även om jag oftast håller mig inom min kalorigräns för dagen (tråkigt ord, jag vet...) så är det ju bra om det man äter är bra grejer!

Igår åt vi bra, riktigt bra till och med, om man räknar bort vinet, men det blev kanske lite för mycket... vi traskade ner till Chateau Beirut på hörnet Djurgårdsgatan/Karl Johansgatan. Va ju där för några veckor sedan och åt middag med godaste vännerna och ja, med så god mat gör man ju gärna ett återbesök!Tog bara den lilla menyn dock, 12 meze, och det räcker gott och väl! Vi var proppmätta när vi gick därifrån! Så mysigt att bara kunna traska iväg en vardagkväll, äta god middag, dricka gott vin och sedan gå hem igen!

Men efter denna helgen får jag nog ta och gå på i ullstrumporna igen, ta i med hårdhandskarna, dra åt svångremmen ännu hårdare... men först ska vi på bröllop i helgen så det får bli på måndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!