onsdag 15 oktober 2014

Men alltså, jag trodde det skulle bli bättre!!!?

Det där bettet på mitt ben, som tydligen utvecklats till vad läkaren tror är Rosfeber (ingen idé att googla, jag har inga bölder och blåsor på benet! ta i trä!) Idag känns det som att det är ännu mer svullet och rött... dessutom har jag feberkänningar så jag har fått bytt bort mitt pass ikväll.

Läkaren sa annars till mig att jag kan träna och så som vanligt, så länge jag inte känner av det... men när jag frågade runt om ersättare till passet så får jag en del kommentarer om att Rosfeber minsann inte är att leka med och att jag absolut inte skall träna med det... men jag tänker att läkaren som sett det hela nog vet bäst... men inte ens jag tränar med feber såklart!

Så ja, penicillinet behöver nog lite tid att göra under ändå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!