torsdag 16 oktober 2014

Only in Majorna!

Eller kanske inte egentligen... men när jag bodde i Kungälv hände det iallafall aldrig!

För ett par veckor sedan kom vi hem på kvällen, hade varit på Ikea och hade massor att bära in...  massor att bära hade inte en kvinna i någon av lägenheterna i en av trappuppgångarna bredvid, men låt oss säga som såhär, det är skoj när det går för andra!

I tisdags gick vi hem från Avenyn efter att ha varit och sett First Aid Kit på Konserthuset, (galet bra btw). När vi närmar oss våran gata och passerar en av parallellgatorna så är det full belysning på i ett sovrum på markplan, inga persienner nerdragna och ja, vi hade önskat att de iallafall hade persiennerna nerdragna... men som sagt, Kul för dem!

Och ja, självklart, man får väl lov att hoppas att det liggs en massa till höger och vänster överallt, inte bara i Majjera... men igår när jag skulle gå till bilen där jag parkerat den kvällen innan så står det en traktor två bilar framför! DET händer väl ändå bara i Majorna?!?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!