måndag 29 juni 2015

Vad hände med den här helgen då?

Den började ju så bra i fredags... shopping efter jobbet, hittade lite otippat både en klänning och topp! Längtar till första bästa tillfälle att använda den där klänningen faktiskt... och den är inte svart eller marinblå! Sedan mötte jag upp bästa Fia, fortsatte butikssvängen ett tag innan vi gick och tog en kaffe på en uteservering på Kungsgatan. När Anders hade jobbat klart kom även han dit... och sedan gick vi och letade ett ledigt bord för tre... lättare sagt än gjort en fredag efter löning visade det sig... men vi fick tillslut napp på Pinchos på Lilla Torget. Mysigt om än väldigt högljutt! (vad är det med medelålders kvinnor i grupp???)

Hur som helst, när vi hade ätit klart gick vi mot bilarna, men svängde in på Willys och köpte med oss glass, godis, kolasås och annat smafs... sedan åkte vi hem till oss och bara slappade och frossade  i godsaker... en riktigt härlig start på helgen måste jag säga!

I lördags va jag bara hemma hela dagen, orkade inte gå ut eller göra någonting! Funderar på om jag blir lite smått bakis av socker... inte alls ovanligt att jag får huvudvärk och så där dagen efter en sockerfrossa faktiskt!

Fick iallafall handlat på kvällen... mer än så bjöd inte lördagen på faktiskt... igår va jag en sväng och hälsade på en vän som flyttat in till stan. Så himla mysigt! Och en galet fin lägenhet!

Sedan fortsatte jag slappa resten av kvällen... och idag är det måndag och en hel jobbvecka återstår till nästa helg...  

2 kommentarer:

  1. Haha, det där med medelålders kvinnor funderade jag på i helgen... vi var ju på konsert och fulla medelålders kvinnor.... jag säger bara att jag lovade mig själv att aldrig mer bli full...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha du är så söt! Men jag tror detta var en något högre medelålder än din dock... men känslan, den känner jag igen! :-)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!