lördag 6 juni 2015

En fantastisk kväll!

Och jag borde verkligen sova nu... Ska göra det alldeles strax faktiskt, kommer inte bli svårt i detta underbara rum med flera meter i takhöjd, supermjuka lakan och en kropp som är både mätt och galet trött.

Vi är på Nääs fabriker, är här med finaste vännerna och bara unnar oss lite fredagslyx... Mysigt, härligt, hjärtligt och tokgott! Imorgon bitti väntar hotellfrukost... Just nu vet jag inte hur jag ska lyckas få i mig någonting men erfarenheten säger mig att det kommer att gå superbra!

God natt!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!