måndag 1 juni 2015

Helgen som gick och en att-göra-lista som börjar bockas av!

Ja, det är ju iofs inte så att ingenting annat dykt upp på den där att-göra-listan... tro mig, det har det, men det finns även saker jag har kunnat bocka av och det är vansinnigt gott! både i torsdags och fredags kväll var jag på uppdrag som är i säljartagen av sina hem. Det ena kommer det en fortsättning på och det andra fixade vi klart på studs. Hade egentligen ett tredje uppdrag i helgen också men det har vi fått flytta fram lite.

I lördags mötte vi  upp vännerna på Universeum och gick där en sväng och kikade på ormar, fiskar, apor och ja, gud vet vad! Sedan åkte vi hem till oss och lagade mat, svängde ihop en sangria, drack vin och pratade och skrattade massor! Vi bor trångt, det gör vi, men i rätt sällskap så funkar verkligen talesättet "finns det hjärterum så finns det stjärterum!"... men jag vet inte, det verkar inte som att någon annan mådde som jag gjorde igår... vilket iofs är bra det, för jag mådde verkligen inte bäst igår! Trött och sliten, lätt illamående och ännu mera trött!

Det blev varken mors dags firande eller jobb för mig igår, jag låg hemma och sov. Jobbdelen var det inte jag som flyttade fram dock, det hade ju varit för pinsamt! På förmiddagen fick jag ett telefonsamtal där kunden ville flytta fram vårt möte pga en influensa som slagit till i familjen tidigare under helgen. Och ja, det passade ju mig ganska så perfekt faktiskt!

Så igår låg jag antingen i soffan eller i sängen... en inte så händelserik dag, men jag hade en så händelserik start på helgen så jag hade nog gjort mitt klart tänker jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!