måndag 22 juni 2015

Hur den smakade?!?!

Midsommarsnapsen alltså! Som en liten rosa dröm faktiskt! För egen del tycker jag att det kunde varit mer jordgubbssmak... ska tänka på det till nästa år alltså, att balansera upp mängden lite bättre... mer jordgubbar, lite mindre rabarber kanske... eller bara mer jordgubbar... det enhälliga utlåtandet var nog att det säkert skulle funka finfint som drinkingrediens... lite fruktsoda eller päroncider och några isbitar liksom... men det funkade verkligen superbra som snaps också! Inte alls sådär så man va tvungen att döva smaken med en sill&potatis-munsbit direkt efteråt alltså! Jag ger midsommarsnapsen 2015 fyra midsommarkransar!

Härligt ljusrosa var den också... det fick jag tyvärr aldrig förevigat, du får helt enkelt bara gå på mitt ord!

4 kommentarer:

 1. Vet inte om vi hade för mycket socker, vår blev väldigt söt (men god)

  SvaraRadera
  Svar
  1. man kan späda den med mer sprit! :)

   Radera
 2. Låter bra, då ska jag bara komma mig för att göra den också....har alldeles för mycket rabarber kvar Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den blir jättegod, funkar nog som drinkingrediens också, med fruktsoda och en skiva lime tex! Men det går ju bara åt en liten stjälk rabarber så det blir mycket snaps om du ska göra åt allt! Men man kan göra likör också! DET är galet gott!!! Antingen bara som den är, rabarber, socker, sprit, eller med några kardemummakärnor också... båda sorterna är svingoda! OCH de funkar till att blanda drinkar med också! :)

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!