lördag 29 mars 2014

Spin of Hope!

Det är dags, om ett par timmar kör jag mitt Spin-of-hope-pass för att samla in pengar till barncancerfonden, ska traska bort till gymmet alldeles strax, laddad till tusen för att göra en liten insats för att sparka skiten ur den där jävla skitsjukdomen. Ett par timmar senare kommer jag även att delta på ett pass, så jag gör lite till... många bäckar små!

Vill du veta mer och kanske hinna till en träningsanläggning nära dig idag och göra skillnad, kolla in här!

Nu har jag lite bråttom, har ju lagdeltagare att peppa också! (att jag haft det sedan sju imorse, det sov jag bort... sablars va jet-lag tar om man inte ser till att planera justeringen tillbaks till hemmatid!)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!