onsdag 26 mars 2014

ojojoj, undrar hur det ska gå!

Jag har haft semester... det märks rätt tydligt... dels på antalet mail i inkorgen... dalande besök på bloggen... trasslig och skev fingerpositionering på tangentbordet... aldrig förr har väl backspace-knappen varit så välanvänd på så kort tid liksom!

Så hur jag tänkte när jag glatt och ivrigt tog ett par extra spinningpass den här veckan? Efter noll och ingen motion i två veckor så tänker jag att fem pass på fyra dagar är vad jag behöver... och ja, rent fysiskt så är det ju verkligen så... men hur skall det komma att gå? Jag får göra det enda jag kan göra, ta ett pass i taget, beta av och gå vidare, svårare än så är det inte... men jag (och min stjärt) kommer att känna av det, det är jag säker på... hoppas inte mina deltagare kommer att märka någon sviktande kvalitet i passen... med tanke på hur jag skriver just nu känns risken lite stor... men men, det får gå bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!