måndag 3 mars 2014

sista rycket!

Ja, alltså, det där med att man lägger på sig trivselkilon när man träffar någon att tycka om, det är tydligen allmänt känt... och va käckt det är att boka en semesterresa några månader efter att man träffats också... så man fortfarande inte har motivationen till att sluta med mysiga middagar och allt vad det är man unnar sig!

Semesterbilderna kommer att få bestå av "porträttbild från brösthöjd och uppåt" samt "fot mot strand/hav"... det är så det blir!

Men för att kanske inte helt deppa ihop när bikinin ska på denna blekfeta kropp om en vecka, har jag idag kört igång en periodisk fasta modell 16/8... det ska nog kunna gå vägen att hålla det konceptet iallafall fram till helgen... sedan är det ju liksom kört ändå! Vet inte riktigt vad för skillnad det skulle göra för mig, men det är värt ett försök... kanske hämmar det såna där onödiga utsvävningar iallafall... tror egentligen bara jag behöver bryta mönstret...

Wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!