tisdag 25 mars 2014

Arlanda igen... By morning!

Hej, japp, nu är jag tillbaks igen! Två veckor utan Facebook, instagram och bloggen... Rätt skönt på sitt sätt, tomt på andra. Min iPhone saknar, av någon outgrundlig anledning utöver att Apple vill sälja fler telefoner så därför fuckar de upp efter ett tag, wi-fi... Att blogga, facebooka och instagramma blir otroligt dyrt från Indien, så jag har låtit bli!

Hur som helst, wi-fi eller ej, vi har verkligen haft en helt fantastiskt härlig semester, mycket bättre än någon av oss hade kunnat föreställa sig, och då hade vi ändå rätt höga förväntningar! Dagarna har fyllts med sol, bad, god mat och massvis med intryck!

Ska försöka skriva någon liten reseskildring framöver, har verkligen mycket att dela med mig av, men inte nu, nu ska vi hem till Göteborg, tvätta all packning, duscha av oss resdammet och landa i en egen säng!

Hoppas du haft det bra!
Jag har saknat dig!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!