söndag 2 mars 2014

Höll på att glömma!

Har lagt lite tid i helgen på en sån där Ikea-pall som finns i var och vartannat hem... Först var den trären men smutsig. Sedan var den halvt målad vit... Men jädrar va tråkigt det är att måla en pall... När jag var tvungen att köpa svart sprayfärg till en skarvdosa till lamporna vi satte upp förra helgen som endast såldes i vitt kom jag på att den där pallen nog skulle få komma att bli svart... Tadaaaa!!!

Visst blev det snyggt!?!

Enkelt, käckt och behändigt! Sprayfärg - it's the grej!


- Posted using BlogPress from my iPhone

1 kommentar:

  1. Vi har sprayat en exakt likadan pall grön. Eller ja, vi köpte pallen och färgen och "råkade" sen glömma alltihopa nere hos svärföräldrarna. Hehe. Ett par dagar senare stod den så grön och grann hemma i vårt kök.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!