fredag 23 oktober 2015

Fredag!!! Whop!! Whop!!!

Ja jisses va pepp man skulle kunna vara! Jag är på väg till peppet, det är jag, har en fantastiskt trevlig arbetsdag framför mig med kundlunch på stan samt trendspaning och sedan AW med en kär god vän. Det blir toppen, jag ska bara vakna först... ska bara kliva ur den där dimmiga känslan av att jag bara vill dra täcket över huvudet och somna om.

Men ja, det blir whop! whop! om en stund, det blir det! Idag är håret extra krulligt dessutom, som om det känner av vad som komma skall, att det behövs lite studs i håret då för att inte känna sig platt fall på en av stans uteställen!

Ja, så är det, whop! whop! är på väg, inte bara i håret!

Ha en fantastisk fredag alla vänner och alla ni andra!
Whop!!! Whop!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!