måndag 19 oktober 2015

Denna vånda!

I onsdags förra veckan släpptes ju nyheten om att det blir en konsert på Ullevi med Håkan nästa sommar... i samma sekund som jag tog in den nyheten, med all den glädjen som sköljde över mig, i samma sekund intog sig våndan, stressen och ångesten... tänk om jag inte skulle få tag i biljetter...

Så fram till i lördags var mitt fokus totalt riktat på just det... biljetter till Håkan på Ullevi den 4 juni 2016... inte för att jag tror att det blir världens bästa konsert, det tror jag inte, en konsert med Håkan gör sig som bäst i mindre skala om du frågar mig, men det är som vanligt med mig när det gäller den mannen, jag kan inte förstå hur jag ska kunna vara någon annanstans än där han är när han spelar... den känslan har fått mig att göra smått tokiga saker... tex. köpa endagsbiljett till WoW förra sommaren när Veronica Maggio spelade där enbart utifall om att Håkan skulle komma och gästspela under "Hela Huset"... vilket han inte gjorde skall tilläggas...

I lördags laddade vi med frukost på Materia på Mariaplan, promenerade hem och började rensa och röja lite hemma, satte klockan så jag skulle vara beredd vid datorn när biljetterna släpptes... och där någonstans, när alarmet gick, då tappade jag nog lite av konceptet... stressnivån steg... tillslut stack Anders ner till Pustervik för att ställa sig i kö och försöka få tag i biljetter där, samtidigt som jag satt vid datorn och hoppades på att få komma in på den sabla biljettköparsidan... mitt i allt detta får jag ett meddelande från min Malin, hon har kommit in på ticnets hemsida och sitter med fem biljetter till oss! Så jag ringde henne och försäkrade mig om att det inte var ett skämt... kunde knappt andas av lättnad, grät en skvätt också! Och sedan ringde jag till Anders och sa att han kunde kliva ur den långa kön han befann sig i och cykla hem igen... Ja, han är alldeles för bra för mig, Anders alltså... måste älska mig galet mycket... eller så är jag jäkligt skrämmande när jag blir stressad! Tror det kan vara en kombination faktiskt!

Hur som helst, när de sedan gick ut med att det blir en andra konsert så infann sig samma känsla igen, stressen och våndan över att jag måste få tag på biljetter... men det gick inte bra alls... får försöka se om jag kommer över några längre fram... det hade ju varit magiskt att få gå båda kvällarna känner jag! Och absolut, skulle han få för sig att göra en tredje konsert så kommer jag försöka få biljetter till den också... SÅ bra är han... och jo, han kan faktiskt sjunga! och det är inte det det handlar om... det finns många som sjunger mycket bättre än vad han gör, men de fyller inte Ullevi två kvällar i rad på mindre än tre timmar ändå!

229 dagar kvar nu! Och jag är så galet tacksam!

Wow 2013... fantastiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!