tisdag 5 maj 2015

Jag har gjort en ny upptäckt!

För mig är den ny iallafall! Har ju ett instagram-konto för mitt Som Hemma också...(@som_hemma som du självklart ska gå in och följa!)... där följer jag en massa fina inredningskonton, för att hitta inspiration och idéer. Bland annat hittade jag där ett tips om Göteborgs Auktioner... en inte lika etablerat auktionsfirma som Göteborgs Auktionsverk (men de har ju funnits sedan 1681... svårt att slå det liksom!)

Hur som helst, trevligt med lite omväxling och dessutom, eftersom många objekt börjar på 50kr så behöver det inte bli sabla dyrt heller! Dessa ropade jag hem för 50kr tex!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!