fredag 8 maj 2015

Date night - picture perfect

Ja jisses! Vi gick på bio ikväll, direkt efter jobbet. Såg Hotell Marigold 2, mysig, rar och spädde på längtan till Indien rejält... Plus att jäklar va snygg han är, Richard Gere alltså... Till åren kommen, ja, men lika snygg som alltid!

När filmen var slut gick vi och satte upp oss i barplats-kö på the Barn, en väntan som skulle bli nästan en timma lång, så medan vi väntade på att bli uppringda gick vi till Puta Madre och tog varsin drink. Riktigt trevligt och väldigt gott!!!
Och ja, det va det på the Barn också... Trevligt och gott alltså!
Hemma nu, redo för att sova. Toktrött och lika mätt efter en dejtkväll som i mitt tycke följer skolboksexemplet till punkt och pricka!


- Posted using BlogPress from my iPhone

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!