torsdag 21 maj 2015

Så bortskämd!!!

Jag alltså! Igår hade jag ett cykelpass som var, om möjligt, ännu roligare och mer "whop whop" än vad det brukar! Jag/vi/hela salen va så att säga on fire! Hur grymt som helst! Alltså, vi brann inte, inte heller gjorde salen det, eller någon del av den, men stämningen, den var magisk! Vet inte när det hela började, och det spelar ju inte så stor roll heller... men jag kan tänka mig att en sån detalj som att en av mina vänner som är med hade fått nytt jobb och det fullkomligt lös om honom bidrog till den goda stämningen! Och den härliga känslan av att en av stammisarna faktiskt va med fastän jag fått för mig att man just igår hade förhinder... och det goa samtalet vi hade innan passet startade, på nedervåningen om ditten och datten, på ett härligt och hjärtligt sätt! Eller så var det återseendet av kära gamla deltagare som letat sig tillbaka som gjorde att jag skvätte ut en massa vatten när jag fyllde på vattenflaskan, av ren glädje av att se dem! Eller deltagarna som var tillbaks efter några veckors uppehåll pga influensa... och alla andra underbaringar som var på plats och som man får en chans att bonda med lite när man går runt i salen och tar sig tid för att hinna se och möta alla! Antagligen en härlig kombination av allt det där som iallafall fick mig på topphumör och tokpepp!

Man vet aldrig riktigt i förväg vad det blir för tvist på ett pass känner jag... jag kan ju ha planerat och tänk hur mycket som helst, men det är ju alltid mötet i salen som gör det där extra, skruvar till det. Graden av mottaglighet av tokigheter och gensvar kan ju aldrig jag styra över och varje pass är lite av ett stagedive där testar om deltagarna tar emot. Igår var det full respons! Jag älskar full respons!!! Det triggar mig något så in i helsike att jag ibland inte kan svara för utgången av det... känslan (hade så gärna satt hjärnan där, istället för känslan alltså, men det går inte, min hjärna är knappast med i de där ögonblicken) går på auto-pilot och bara styr upp! Det är som att ha sockerdricka i hela kroppen, på ett bra sätt!

Ett, tu, tre så är passet inne på sista arbetsfasen och jag har knappt någon aning om hur vi har tagit oss dit, eller jo det har jag ju, aning alltså, jag vet att jag kör mina pass helt enligt planen (kan väl hända att jag missar något ibland, men det är mänskligt att fela... det är inga fel heller för den delen, det är bara annorlunda!)... Hur som helst, de där passen, när allt bara flyter på, är "!!!!WHOP!!!WHOP!!!" och sabla roligt, det är verkligen helt fantastiskt att få vara med om dem... och alla mina andra pass också såklart, ja, även de som kanske inte alla alltid når euforiska nivåer, Jag älskar mina pass, älskar mina deltagare och är så galet tacksam över att jag får lov att hålla på med detta! Så galet tacksam för förtroendet platschefen på gymmet där jag tränade förr gav mig när hon såg och övertalade mig till att gå cykelutbildningen den där helgen för snart åtta år sedan... Tänk att det är så länge sedan... och ändå har vi inte åldrats en dag!

Whop Whop!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!