måndag 18 maj 2015

Så galet gott!

Vi har haft det i helgen alltså! Tidigt som tusan åkte vi hemifrån i fredags morse, styrde vår kosa mot Ullared och Gekås... Anders hade aldrig varit där tidigare och ja, är man ändå i närheten kan man ju lika gärna svänga dit tänkte jag! Sagt och gjort, vi åkte dit, sladdade in på parkeringen halv nio ungefär och sedan gjorde vi Gekås... inte med bravur... men sådär så vi iallafall gick igenom hela och fick fikat innan vi åkte mot vår huvuddestination, Varbergs Stadshotell och Asia Spa... jisses... ja det va så bra va! Vacker inredning vart man än vände sig! Fantastiskt trevligt bemötande... underbart, om än något litet rum...Efter en stund på spa-avdelningen va det dags för våra första behandlingar... vi hade båda varsin kungsbehandling, en ayurvedisk behandling där det ringlas varm sesamolja i pannan... så skönt! På kvällen var det tre-rätters middag och vin, himla gott!

Lördagen startades med ett yoga-pass... eller så va det inte riktigt yoga, "de fem tibetanerna" hette det iallafall, kanske inte vad jag hade förväntat mig men avslappningen var skön! Egentligen var det inget fel på passet heller, men jag hade föredragit mer vanlig yoga. Frukostbuffén fanns det ingenting att klaga på! Jisses va mycke mat!En promenad på stan, runt en blåsig fästning och längs strandpromenaden innan det var dags för lunch och sedan hög tid att bege sig till spa-avdelningen för behandling igen... alltså det där med behandlingar... det kan vara något av det bästa man kan tänka sig ju!

Sedan spaade vi tills det var dags att gå tillbaks till rummet och fixa iordning sig för middag på kvällen, en fyra-rätters som var minst lika god som den kvällen innan, och ja, lite extra trevligt blev det ju av att paret på bordet bredvid inte bråkade med varandra! Avslutade kvällen med en drink i pianobaren...Igår sov vi länge... det är fasen jobbigt att spaa så mycket! åt frukost och checkade ut men gick sedan till spaavdelningen igen för att gotta till det lite extra innan vi avslutade med brunch. Mätta och belåtna tog vi bilen ner till Apelviken och spanade in John's Place. Hit måste vi åka i sommar kände vi när vi blickade ut över den av kite- och vind-surfare fulla viken.Sen åkte vi hem, tog en avstickare till Freeport för att köpa temuggar (Mon Amie) och när vi parkerade bilen tog vi en promenad i Slottskogen för att se om Azaleadalen blommar än... det gör den så smått kan vi meddela... det är inte långt kvar förrän hela dalen står i full blom!Kvällen spenderades i soffan, helt utschasade av allt slappande och frossande i god mat.

Om vi kan tänka oss att åka tillbaka?! Absolut, vilken dag som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!