tisdag 12 maj 2015

Så nära att man kan ta på det!

På fredag åker vi till Varberg! Anders och jag checkar in oss på Varbergs Stadshotell och Asia spa på fredag eftermiddag och tänker inte sticka ut näsan från pampering, massage, god mat, yoga, bad och bubbel förrän på söndag eftermiddag... och hör sen! För en månad sedan kändes det rätt avlägset ändå, nu är det ju så nära att man knappt kan föreställa sig det av just det skälet! Det ska bli så lovely!

Enligt prognosen ska det vara kalasfint väder på fredag och söndag, på lördag mulet... det gör inte oss någonting, vi håller oss inomhus på lördag, fredag och söndag däremot är planen att vi ska utforska stan om omnejderna lite mer. Perfekt ju! 

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Tack Michael, det ska vi försöka ha! Och tack detsamma! :)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!