fredag 29 november 2013

tredje dagen gilt!

Tredje dagen hemma i sängen, nu får det farao vara färdigt och över med känner jag! Det blir liksom inte roligare än såhär... fast idag har jag fått plockat undan lite, röjt bort lite i stöket... det där sovrummet är ju fortfarande inte färdigtapetserat och målat än... det står grejer överallt! Men nu har jag iallafall gömt undan lite grejer i flyttlådor, lagt bort sånt som bara låg framme och skräpade av gammal ovana...

Eller så kan man säga att de legat framme och skräpat för att jag haft annat för mig, andra, viktigare saker som betyder mer för mig än avsaknad av dammråttor, stök och bröte. Men idag har jag iallafall rastat dammsugaren... det var inte igår... kanske var det strax innan jag åkte till thailand... men det är ju inte så konstigt, med tanke på att jag varit bortrest i tre veckor sedan dess.

Måste ta tag i det där tapetserandet och målandet någon dag nu, så jag kan fixa klart lägenheten för fotografering... inte för att det är läge att sälja just nu kanske, huset jag hade siktat in mig på blev ju inte mitt ändå, men det kan ju komma nya hus och då är det ju, som min mäklare säger, bra att vara redo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!