onsdag 27 november 2013

Äkta vänskap rostar aldrig!

Tog mig ut ur sjukstugan och unnade mig en fika med en av mina allra finaste vänner ikväll. Vi har inte setts på över en månad och hade äntligen lyckats pricka in en tid vi båda kunde ses... då får inte en smärre förkylning stå i vägen... lite Ipren, en dusch och lite frisk luft gör susen.

Och va glad jag är att jag tog mig ut, jösses va mysigt vi har haft det! Min älskade, älskade vän, fantastiska människa, jag älskar dig så mycket, är så glad över vår vänskap och förståelsen i den. Det är nästan så jag börjar tänka "for better, for worse, for richer, for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish"... men det blir ju kanske lite konstigt, men ändå inte, för det är ju så! Jag älskar dig Storsockiplast, all the way to the moon and back!

Lillstrumpa och Storsockiplast
bilden är ca ett år gammal, men strunt i det, vi är ju glada och har,
om jag inte minns fel (plus att man kanske kan ana det på vårt
klädval samt rödrosiga kinder) varit ute och sprungit.

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!