fredag 15 november 2013

Önskar dig en trevlig helg!

Ja, egentligen är det bara det jag vill! Och tala om att jag mår bra! Gissar att du kanske tycker jag är lite sporadisk och snål med mina ord just nu... lugn och fin, det kommer... men just nu är jag inte så mångordig! Men bra mår jag, trots att det sista huset i raden av hus jag skulle vilja ha inte blev mitt det heller... trodde verkligen att jag hade det men så kom ett oväntat bud som jag inte ville buda över och då blir det ju så! Men det kommer fler hus! Känns lite trist att vara tillbaks på ruta ett när det gäller det där boendet bara, men äsch, nu har jag ännu lite mer tid på mig att piffa och fixa min lägenhet till försäljning, sådär så den blir oemotståndlig tänker jag!!! och sedan lämnar vi det där, tapetseringen har inte gjort några som helst framsteg sedan sist... vet inte riktigt när jag ska ha samlat mod till mig att fortsätta faktiskt...

När det gäller mig och tapetseringen så är det lite som sådär att jag svänger i mitt självförtroende... ena stunden tror jag mig kunna det där... skär ut två våder, smäller upp den ena... och så tappar jag självförtroendet någonstans där emellan, eller alldeles innan jag ska skära till två nya... nu har jag kommit till en ny vägg och då känns allt väldigt skrämmande så då har jag tydligen följt det gamla talesättet "hellre fly än illa fäkta"... så just nu ignorerar jag det faktum att bara en vägg är tapetserad... (och hoppas lite på att någon ska komma på att de vill göra det åt mig... någon som kan och vet hur man gör utan att självförtroendet behöver en hel arme med hejarklacksramsor varannan våd)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!