onsdag 20 november 2013

Lika bra att göra det officiellt... du har säkert ändå märkt att något är i görningen...

För ja, så är det... någonting är annorlunda... jag är kär... när jag minst anade det och samtidigt var som mest desperat och samtidigt, i all intet anande desperation alldeles för kräsen*... iallafall om jag ska tro på alla råd jag fått... själv anser jag mig bara ha varit jäkligt oanandes... hur som helst, det spelar ingen roll... jag gick runt och anade ingenting och då plötsligt dök han bara upp... världens bästa kille! På riktigt alltså! Singeln har skaffat sig förhållande... och som jag trivs!!!

Jag vill bara vara där han är, vill bara pussas och kramas och hålla handen, hela tiden! Får inte nog riktigt... det var tre rätt långa veckor att vara i Thailand... vi träffades strax innan jag åkte, hann precis komma på att vi vill vara tillsammans, att vi trivs bättre än bra i varandras sällskap när jag skulle på semester... så nu vet vi även att vi saknar varandra när vi inte är tillsammans... nästan fånigt mycket saknar vi varandra... men det gör inget, vi får vara fåniga... vi är lika fåniga båda två så det jämnar ut sig!

Kom på mig själv att bli förvånad att mina skor gjorde "klackljud mot asfalt" förut... jag går ju på rosa moln, på rosa moln klackar väl inte skorna?!


*jag var inte allt detta, varken desperat eller kräsen, men jag fick alla möjliga, konstiga råd av folk... råd som ofta stod i direkt kollisionskurs med varandra...

6 kommentarer:

  1. Min älskade vän..... Du är värd varenda kärleks stund ❤️❤️❤️❤️❤️

    SvaraRadera
  2. Tänk att jag anade detta, vad glad jag blir min vän!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad härligt du skriver! Låter helt fantastiskt.
    Nästan så att jag blir sugen på att bara vara snygg och sexig men inte singel längre.. :D
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Men var, när och hur???
    / F

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!