söndag 17 november 2013

När man minst anar det

så dyker en helt fantastisk helg upp... sådär trevlig att man inte vill att den någonsin ska ta slut... fast det är klart, det kan nog komma fler... hoppas jag!

Mys i kvadrat, promenad i Slottskogen, museibesök, fika på stan, vin på stan, strosa i Haga, indisk middag... ja, du hör ju själv, det är inte konstigt att jag redan, strax efter nio, är redo att gå och lägga mig!

Avslutade söndagen med en kvällspromenad i månskenet med en av mina fina vänner. Jösses va många hurtiga joggare det var ute i den kyliga kvällen!



hoppas du haft en fantastisk helg du med!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!